minder heet

9 oktober 2010 - Atherton, Australië

We hebben moeite met de hitte, zoals velen van jullie weten.

Tijdens onze tocht naar het noorden was het erg heet (zelfs tot 37 graden).

Daarom zijn we nu overgelukkig met een magnifieke camping in de bergen, waar de dagtemperatuur lijkt op die in ons kikkerlandje: zo'n 25 graden.

Hier blijven we zeker een paar dagen en maken van hieruit uitstapjes naar watervallen en wat er nog meer op ons pad komt.

Van reisblog naar fotoboek
reisdrukker.nl

1. Bea:
    9 oktober 2010
    Hoi Hoi.
    Dat is inderdaad een betere temperatuur.
    Smeer je maar goed in.
    Veel plezier daar samen,met alles wat jullie gaan ondernemen.
    Lieve groetjes van uit een zonnig Huissen 20 gr.
  2. Hilde:
    10 oktober 2010
    Goed plan om een paar dagen te genieten van het mooie weer. En wat een mooie foto's hebben jullie gemaakt! (en wat is de auto nog schoon)

Nog heel veel plezier!
  3. trix&wal:
    10 oktober 2010
    leuk die foto's. je krijgt zo een indruk van de uitgestrektheid.
    we blijven jullie volgen.
    rij voorzichtig(ps. kaufland heeft weer kleine kippetjes. jammer dat jullie daarvan niet kunnen genieten ;-).
    liefs trix & wal.
  4. riekie:
    11 oktober 2010
    Wat gaaf die foto,s en die jeep ,geniet er lekker van.Groetjes van ons.XXX
  5. Harrie:
    11 oktober 2010
    25 graden is inderdaad een betere.
    gelukkig zitten jullie niet in Queensland met het noodweer daar (30cm regen gevallen).
    Mooie foto's die zie ik graag.
    Theo heeft al een t-shirt gescoord!

veel plezier verder en laat die foto's maar komen als je er de tijd voor hebt.

groet,
    Harrie
  6. Wilmie:
    Wat mooi die foto's!
    En hoe bevalt het links-rijden? Wen je er gauw aan?
    Genieten jullie lekker verder en wij zien uit naar de volgende foto's en verhalen.
    Bedankt voor jullie berichtje!!!
    Groetjes van alle Mazenburgers!
  7. Lieneke en Maarten:
    11 oktober 2010
    Geweldig om jullie via de foto's ,google earth en tekst te kunnen volgen aan de andere kant van de wereld. Wij zijn 'n week terug uit polen 'n mooie bruiloft (onze 5de daar pffff) a.s. zondag gaan wij naar Tenerife. Maar wij blijven jullie volgen hoor. hou jullie haaks globetrotters.
    Lieneke en Maarten